Review: Essence go for the glow paletten

davGoedemiddag beauty’s!

Vandaag dan mijn eerste echte artikel en ik begin met een review. Deze paletten komen jullie wellicht bekend voor. Eerst zouden ze in een limited edition zitten en later kwam er een persbericht uit dat ze in het vaste assortiment komen. Zijn ze zo fijn dat we blij moeten zijn dat ze in het vaste assortiment komen? Of kan je ze beter in de schappen laten liggen? Dat ga ik jullie vandaag vertellen.

dav

Dit zijn de ingrediënten van het warme palette. Dit voeg ik vooral toe voor de mensen die dit interessant vinden. Verder zien we dat er 12 gram product in zit, dit houdt in dat het 4 gram per kleur is en dat dit product 18 maanden houdbaar is.

davHier nog de achterkant van het koele palette. Staat verder dezelfde informatie op.

davNu dan eindelijk de binnenkant van de 2 paletten. Bij het koele palette valt  voor mij gelijk de blauwe highlighter op. Zelf moet ik nog even kijken hoe ik dit zou gaan combineren. Bij het warme palette valt mij vooral de paarse highlighter op.

dav

De swatches verrassen me zeker wel. Wel moet ik zeggen dat ze iets poederig ogen. Verder heb ik geen last van kickback als ik er met een kwast in ga. Ik gebruik de Real Techniques sculpting brush. Het blauwe van de blauwe highlighter zie je zeer goed. De paarse highlighter is bijna een blush en highlighter in een. Stiekem vind ik het toch wel heel mooi, al had ik dit niet verwacht. De eerste twee van het koele palette lijken in de swatches wel heel erg op elkaar. Dit vind ik wel een beetje jammer.

fcveb

Eenmaal op mijn gezicht aan gebracht is het een mooie, maar vooral subtiele highlighter. Wel is hij makkelijk op te bouwen en kun je hem zo heftig aanzetten zoals je zelf wilt. Wat ik zelf wel zou doen als je hem heftiger aan wilt zetten is om er met een beetje MAC fix+ over heen te gaan en in te blenden met een beautyblender. Als je dit niet doet ziet het er een beetje poederig uit. Ik heb nu de eerste kleur uit het warme palette op gedaan.

Conclusie: Ik vind het 2 hele mooie paletten en zal ze zeker aan raden. Je kan ze opbouwen, dus zijn ze ook zeer geschikt voor iets jongere meiden die misschien niet een hele heftige highlighter willen. Ook zijn ze zeer budgetproef. Je betaald namelijk maar 5,99 euro voor het gehele palette, wat dus betekent dat je maar 2 euro per highlighter kwijt bent.

De paletten zijn voor 5,99 euro te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s