Shoplog: Action, Hema & Trekpleister

davGoedemiddag beauty’s,

Vandaag heb ik een kleine shoplog voor jullie. Ik ben namelijk naar de Hemarkt, de Action en de Trekpleister geweest. Natuurlijk heb ik weer iets meer gekocht dan de bedoeling was. Nou hadden ze bij de Hemarkt gewoon hele goede afprijzing op de make-up, dus daar moest ik wel even tussen kijken. Ook is er bij de Action de nieuwe make-up lijn te verkrijgen. Hier was ik zeer benieuwd naar. Zie je iets waarvan je toch graag een review zou willen zien? Laat dat dan even achter in de reacties en wellicht zie je dan de review voorbij komen.

mde

Als eerste ben ik naar de Action geweest. Normaal gesproken loop ik wel de hele winkel door en vul in langzaamaan mijn hele mandje. Nu ging ik doel gericht op de make-up af. Bij mij action viel het mij eigenlijk tegen hoeveel ze hadden. Heel veel hadden ze niet of ze hadden maar 1 kleur, bijvoorbeeld van de poeder en het wenkbrauwpotlood. De mascara heb ik gisteren al even getest, maar die vond ik totaal niet fijn. De concealer daarentegen heeft mij zeer zeker verrast!

Alvira skin essentials cleansing face wash: 1,29 euro

Gezichtsborstel: 0,99 euro

Max & more brightening concealer: 1,29 euro

Max & more mascara: 0,95 euro

Max & more concealer palette: 0,99 euro

Max & more gelliner: 0,99 euro

Max & more foundation: 1,49 euro

mde

Daarna was de Hemarkt aan de beurt en voor de mensen die deze winkel niet kennen zal ik het even kort uitleggen. Eigenlijk is het gewoon de outlet van de Hema. Hier kwam ik binnen en zag ik meteen dat alle make-up en make-up kwasten werden verkocht voor maar 1 euro! Sommige dingen zelfs voor maar 0,50 eurocent. Zoals jullie zien heb ik 5 nieuwe kwasten gekocht en waar ik toch wel het meest enthousiast over ben is de face & body kwast. Hij is zo groot! De strobing stick had ik al in een andere kleur, daar was ik ook super blij mee. Ze geven een mooie natuurlijke glans. Dan als laatste de whitening drops en darkning drops. Hier heb ik al foto’s van gemaakt en kunnen jullie dus ook snel een review van verwachten!

mde

Als laatste alweer ging ik even langs de Trekpleister om te kijken of er al nieuwe producten in het essence schap zaten. Dat was helaas niet het geval, op een product na. De nieuwe concealer lag er namelijk al wel. Deze heb ik dan ook meteen gekocht alleen vergeten om op de foto te zetten.

Mua Luxe longwear lippencil: 0,50 eurocent

Dove original: 3,39 euro

Essence Vibrant Shock lip paint: 1,49 euro per stuk

Palmolive douchegel: 0,99 euro

Dit was alles al weer wat ik heb geshopt. Hopelijk vonden jullie het interessant en ik hoor graag van jullie wat jullie van de producten vinden!

Tot morgen!

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s