Extra: Shoplog + budget tip

IMG-20180825-WA0039

Goedenavond beauty’s!

Ik heb vandaag voor jullie een klein extra artikel met daarbij nog een budget tip. Ik ben vandaag namelijk wezen winkelen en zag bij de Kruidvat een hele leuke aanbieding. Ben jij benieuwd wat deze aanbieding is? Lees dan snel verder!

Wie houdt er nou niet van winkelen? Ik in ieder geval wel. Het leukste vind ik wanneer je goede koopjes kunt krijgen. Vandaag had ik weer een leuk koopje gevonden. NYC is bij onze Kruidvat al heel lang niet meer bij gevuld. De schappen werden steeds iets leger, maar zijn nooit helemaal leeg gegaan. Ze moeten er in ieder geval vanaf, want nu zijn alle NYC producten te koop voor maar 1 euro. Veel zal er niet meer liggen, maar misschien ligt er voor jou nog wel een pareltje tussen. Zo heb ik toch nog 2 producten gevonden die ik wel graag wilde hebben. Als eerste een foundation stick in de kleur 02 Ivory. Ik heb zelf nog nooit een foundation stick geprobeerd, dus dit leek mij de ideale kans om dat eens te doen. Verder zag ik nog een mooie natuurlijke blush liggen en deze heb ik gekocht in de kleur 652 West Side Wine.

Voor de rest heb ik nog een paar kleine dingetjes gehaald. Wat trouwens ook echt koopjes waren. Ik heb van Essence nog twee dingen kunnen bemachtigen die uit het assortiment gaan: The gel nail polish in de kleur 91 The One and Only en matt matt matt lipgloss in 08 The Big Chill. Hier betaalde ik in totaal 2,05 euro voor. Geen geld toch? Ze hadden ook al de nieuwe foundation van Essence er liggen en heb die dan ook meteen meegenomen, want hier was ik toch wel heel benieuwd naar.

Ook kocht ik nog een nagellakje van Rimmel London in 406 Coral Blush. Deze gaat ook uit het assortiment en kostte mij daardoor maar 2 euro. Als aller laatste ging ik nog even snel langs de Action om markeerstiften te halen voor bij mijn Mascha Planner. Toen zag ik dat ze het wenkbrauwpotlood van Max & More nu wel in mijn kleur hadden en heb deze dus meteen meegenomen voor de prijs van 0,69 eurocent.

Ik hoop dat jullie vooral wat aan mijn tip over NYC hebben gehad. Dan zie ik jullie morgen weer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s