Fashion trend: ruitjes

Fashion trend ruit hoofd

Één van de fashion trends deze herfst/winter is de ruit. Dat is jullie vast al wel opgevallen als je naar een van de bekendere winkelketens bent geweest. De winkels hangen er namelijk vol mee. Het leuke aan de ruit is dat je hem op veel manieren kan combineren mede doordat ze er in veel verschillende kleuren zijn. Ik ga jullie vandaag 3 mogelijkheden laten zien hoe je de ruit kan combineren. Dit doe ik met 3 verschillende kledingstukken, zodat jullie kunnen zien dat het met meerdere kledingstukken mogelijk is. Ik Begin heel gemakkelijk met een trui, dan komt er een rok. Als laatste heb ik nog een outfit met een blazer voor jullie.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: Kleding stylen is niet echt iets waar ik veel lef in heb. Wel hoop ik dat ik jullie misschien een beetje kan helpen met inspiratie op te doen. Accessoires en schoenen heb ik trouwens weggelaten nu. Dit zodat ik een zo duidelijk mogelijk beeld kon geven van de kleding.

Op de eerste foto heb ik een simpele zwarte broek aan met een trui. Deze trui komt van de Primark en kost maar 6 euro. Links zie je de manier hoe je het simpelst deze trui kan dragen. Op de tweede foto lijk het alsof er meer moeite in is gestoken, maar eigenlijk is het gewoon een zwarte rok waar ik de trui in heb gedaan. Door de rok ziet het er wel meteen iets zakelijker uit.

Hier heb ik de rok gecombineerd met een zwarte gebreide trui. Wederom weer heel simpel, maar toch hou ik hier wel van. Voor een extra leuk effect heb ik de voorkant van de trui in de rok gedaan. Deze rok komt ook van de Primark en kost 5 euro.

Is het jullie trouwens opgevallen dat de trui en de rok dezelfde print hebben?

Als laatste combi heb ik voor jullie een blazer gecombineerd met een zwarte broek en een zwart t-shirt. Om deze look iets op te leuken heb ik om de blazer een riem gedaan. Dit heb ik ook mede gedaan, zodat de taille iets meer geaccentueerd wordt. Deze blazer kan je namelijk verder niet dicht doen. De blazer komt van de H&M en kost 29,99 euro

Ik hoop dat jullie een beetje inspiratie op hebben kunnen doen. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om dit te doen. Wellicht ga ik zoiets dan ook wel vaker doen.

Bedankt voor het lezen, tot morgen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s