Review: Nikkietutorials x Ofra

Foto doos bewerkt

Goedemiddag beauty’s!

Nikkietutorials, wie ken haar niet? Zij heeft zoveel bereikt met haar YouTube kanaal en is dan ook een voorbeeld voor vele. Ze staat vooral bekend om haar liefde voor highlighter en liquid lipstick. Hoe tof is het dan wel niet dat juist zij een collectie heeft uitgebracht met Ofra. Ik heb hoge verwachtingen! Zouden ze ook uitkomen? Je leest het in mijn review van deze mooie set.

 

IMG-20180823-WA0045

Deze collectie is al langer dan een jaar uit, maar toch kwam ik er pas 2 maanden geleden achter dat die er was. Daardoor heb ik hem wel in de sale voor 21,95 euro kunnen bestellen bij boozyshop. Hier is die niet meer te koop, maar je kan hem nog wel op andere site vinden. Tegenwoordig kan je de producten ook los halen en ben je dus niet meer verplicht om de hele set te kopen.

Het mooie aan deze collectie is dat Nikkie heeft geprobeerd een collectie te maken voor alle huidskleuren. Als ik de verscheidene YouTube video’s zie, is dat ook wel goed gelukt.

IMG-20180823-WA0041

Achterop de doos kan je een kort verhaaltje lezen en alle ingrediënten bekijken. Ook is dit merk dierproefvrij.

IMG-20180823-WA0046

Hier heb ik de swatches van alle liquid lipsticks en de drie kleuren die in de highlighter zitten. Van links naar rechts: Nude potion, Spell, Coven en Everglow. Ik ben nu al fan van alle producten.

lipswatch 3 bewerkt

Nude potion is een mooie, zoals de naam al zegt, nude kleur. Hij dekt mooi en droogt redelijk snel op. Voor mij zelf vind ik hem wel iets te roze

lipswatch 2 bewerkt

Spell, wauw! Wat een mooie, bijzondere kleur. Oranje lipsticks is nooit helemaal mijn ding, maar deze heeft mijn hart toch wel een beetje gestolen. Overdag zou ik hem zelf nooit op doen, maar voor op een feestje zou die fantastisch zijn. Dekken doet die bij mij ook zeer goed.

coven

Dan alweer de laatste lipkleur: Coven. Dit is mijn absolute favoriet van de set. Na het swatchen heb ik hem opgelaten en op het moment dat ik dit schrijf heb ik hem weer op. Metallic bruine lipsticks kunnen heel fout zijn, maar bij deze is dat absoluut niet het geval.

Ik had bij alle lipsticks dat ze meteen goed dekten. Ze slijten ook mooi geleidelijk en blijven zeer goed zitten. Zelfs na de lunch zit het in principe nog goed. Ik werk hem dan wel altijd even bij om toch weer de puntjes op de i te zetten.

Nu kom ik aan bij de highlighter en eerlijk gezegd was dit toch wel de hoofdreden dat ik de set wilde hebben. Op de swatch heb ik alle drie de kleuren gemengd, links 1 laag en rechts 2 lagen. Je ziet bij de eerste laag al een flinke hoeveelheid glans op je wang. Dit is dus eigenlijk al meer dan genoeg! Let hier mee op als je hem zelf aanbrengt. Tik de kwast goed af! Toch is het precies wat je van Nikkie verwacht. Aangezien ze zelf wel van heel wat highlighter houdt. Zeer tevreden ben ik hier mee.

Je kan de collectie bestellen bij SlayToday voor 27,72 euro! Wees er snel bij, want op is op!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s