Review: Hema foundation drops

Foundation Colour Pops

Wie kent het niet? Heb je net een nieuwe foundation gekocht, is de kleur helemaal niet goed. Hij is of te donker of te licht. Wat mij het meeste gebeurd is dat ik mijn foundation te donker koop. Toch is het mij laatst ook gebeurd dat die veel te licht was. Laat dat nou net met mijn Estée Lauder Double Wear foundation zijn gebeurd. Dan baal je flink! Daarom mijn eerste tip van vandaag: Koop nooit foundation online als je niet het juiste kleurnummer weet. Tegenwoordig is er wel een oplossing voor. Er bestaan namelijk speciale darkening of lightening drops. Die van The body shop had ik al, maar laatst zag ik ze ook bij de Hema liggen voor maar 1 euro. Meenemen dus!

Swach foundation drops

Zo ziet het product eruit als ik een druppeltje op mijn arm doe. Heel erg vloeibaar, vooral bij de darkening drops zie je dit. Ik denk persoonlijk dat het hierdoor wel makkelijker verdeelt door je foundation heen. Laten we nu maar eens gaan kijken of het ook daadwerkelijk zo goed is als dat ons beloofd wordt.

Ik kon helaas niet de ingrediënten vinden.

 

swatch foundation

Ik heb de BB cream van de Etos gebruikt om de foundation drops mee te testen. Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door dit product. Midden in zie je de kleur van de BB cream zonder iets. Links met de darkening drops en rechts met de lightening drops. Het vlekkerige bij de darkening drops is denk ik gekomen, doordat ik teveel toe heb gevoegd voor de kleine hoeveelheid foundation. Toch zie je wel echt dat die donkerder is geworden. Zelf vind ik de kleur nu mooier dan wanneer ik die van The body shop gebruik. Wel een dingetje waar je goed op moet letten is dat je niet teveel druppels gebruikt. Dit gebeurd al vrij snel.

Ik heb de darkening drops nog een paar dagen getest met mijn foundation en inderdaad als ik niet teveel toevoeg wordt het niet vlekkerig.

Conclusie: Ik ben zeer tevreden met deze foundation drops. De verkeerde kleur foundation kopen zal nu vast minder vaak een probleem zijn. Wel is het even oefenen hoeveel je nou precies nodig hebt. Natuurlijk is het ook wel een beetje extra werk in de ochtend, maar voor mijn Estée Lauder foundation heb ik dit zeker over. Je zou eventueel ook de drops toe kunnen voegen in je foundation verpakking, maar zelf doe ik dit liever niet in verband met dat ik regelmatig onder de zonnebank ga en zelfbruiner gebruik dus mijn huidskleur veranderd wel vaker. Je kan er ook zeker lang mee doen, er zit namelijk 15 ml in een potje en je hebt echt maar een heel klein drupje nodig.

Deze Hema foundation drops zijn nu nog te koop bij de Hema en de Hemarkt.

Advertenties

2 gedachten over “Review: Hema foundation drops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s