Review: Essence electric vibes liner

IMG-20180830-WA0003

De nieuwe producten van Essence komen langzaam aan de winkels weer in en natuurlijk heb ik ook even een kijkje genomen of er wat leuke dingen tussen zaten. Iets wat mij toch wel meteen op viel waren de electric vibes liners. Daar heb ik er dan ook meteen drie van meegenomen. Ze beloven hoog gepigmenteerd te zijn en longlasting. Daar was ik dan ook benieuwd naar. Je kan ze zowel voor je lippen als je ogen gebruiken. Dit kan ik me nog wel voorstellen bij de rode en de roze, maar bij de kleuren die ik gehaald heb niet. Het lip gedeelte heb ik dan ook achter wegen gelaten en heb ze alleen op mijn ogen getest. Benieuwd of ze echt zo gepigmenteerd zijn? Of dat ze echt longlasting zijn? Lees dan mijn review mee.

IMG-20180830-WA0006

Zoals je al kunt lezen heb ik drie kleuren meegenomen.

02 #sorrynotsorry  Dit is een hele mooie donkerblauwe kleur, die ik zeker op een doordeweekse dag op zou kunnen doen om toch nog wat kleur toe te voegen  in mijn look.

03 #neonlove Een neon gele kleur, die je look meteen op laat vallen.

04 #Paradise Je waant je zeker in een zwemparadijs als je deze mooie aqua blauwe kleur ziet.

IMG-20180830-WA0004

Zo zien de liners er uit. Niet een gewoon potloodje, waar ik stiekem wel heel blij mee ben. Ik vind dit soort liners toch altijd wel fijner werken. De eerste keer dat ik een van de liners open wilde draaien schrok ik wel een beetje. Dat ging namelijk niet heel soepel. Gelukkig bleef het maar bij eentje, misschien gewoon een foutje.

IMG-20180830-WA0000

Nou ik ben positief verrast! Zelfs de gele zie je goed zitten en die aqua blauwe ben ik wel een beetje verliefd op geworden. Hij is zo mooi. Ik weet nog niet hoe ik dit wil gaan combineren, maar ik wil hem zeker vaker gaan gebruiken.

Ik heb extra geen mascara op gedaan zodat elke kleur goed zichtbaar zou zijn. De liners werken fijn, ze doen geen pijn op je oog ( wat ik soms wel heb met goedkopere potloodjes)  en je ziet de kleur echt goed zitten. In mijn binnenste ooghoek heb ik de gele kleur aangebracht, toe volgde de licht blauwe en als laatst de donkerblauwe. Ze hebben de hele dag goed gezeten bij mij. Wat ik dan wel eerlijk moet bekennen is dat ik over de liners nog wel een transparante poeder heb aangebracht, maar dat doe ik eigenlijk standaard bij alle oogpotloden.

Conclusie: Ik moet toch wel zeggen dat deze liners mij positief verrast hebben. Het pigment is mooi, de kleuren blijven goed zitten. Ze werken ontzettend fijn en natuurlijk niet te vergeten is dat ze ook nog eens budget proof zijn. Je betaald namelijk maar 1,99 euro per liner. Wil jij je look ook een keer wat extra kleur geven? Dan zijn ze zeker een aanrader. Ben jij niet zo van de kleur? Dan kan je ze beter laten liggen, maar vergeet dan niet dat er ook nog een roze en rode variant is die je eventueel als lipliner zou kunnen gebruiken.

De Essence Electric Vibes liners zijn te koop bij Kruidvat, Trekpleister en Etos voor 1,99 euro 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s