Favorieten augustus 2018

IMG-20180831-WA0001.jpg

Augustus is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel! In deze maand heb ik weer een aantal nieuwe dingen uitgeprobeerd, maar ben ook weer veel terug gevallen op oude producten. Ik heb vandaag maar eens gekeken welke producten toch wel echt mijn ultieme favorieten zijn van deze maand. Als het goed is, is bijna alles nog te koop. Alleen de ”Gold waves” collectie van Kiko niet meer. Ik hoop dat jullie hier ook nog wat aan hebben en misschien ook wel een nieuwe favoriet ontdekken.

IMG-20180831-WA0000.jpg

Ik heb deze maand niet 1 concealer als favoriet, maar heb er gewoon twee ontdekt. Een daarvan hebben jullie al voorbij zien komen van de week. De Essence camouflage + matt concealer. Ik vond hem beter dan de Estée Lauder double wear concealer en dat bewijst ook maar weer meteen dat je niet altijd enorm dure producten hoeft te kopen. Nog een andere nieuwe favoriete concealer is de Revolution conceal & define concealer. Hier heb ik al heel veel over gehoord, maar had hem nog nooit uitgeprobeerd. Toen ik laatst iiin de Trekpleister stond en hem zag liggen heb ik hem meteen meegenomen en uitgeprobeerd. Zeker een budget topper! Die prachtige bronzer van Kiko mogen we ook zeker niet vergeten. Niet alleen is de verpakking prachtig, maar de bronzer die er in  zit gebruik ik nu al ruim 3 maanden aan een stuk. Hij is niet alleen super mooi, maar ruikt ook nog eens ontzettend lekker.

IMG-20180831-WA0002.jpg

Dan heb ik nog 3 make-up producten die het deze maand gehaald hebben om in mijn favorieten te komen. Als eerste toch wel de verassing van de maand, namelijk het oogschaduw palette van de limited edition ” Wanted sunset dreamers” van Essence. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij Essence niet zulke hoge verwachtingen heb van de oogschaduws, maar wat heeft deze een pigment! Op internet heb ik zelfs voorbij zien komen dat het een dupe is van het Naked heat palette. Zelf kan ik dit niet bevestigen, aangezien ik die zelf niet heb. Dan voor mijn wenkbrauwen een pomade van de Hema. Ik doe sinds dat ik deze heb elke dag mijn wenkbrauwen hiermee. Ik denk dat dat al wel genoeg zegt. Je wenkbrauwen blijven de hele dag in model zitten en het product blijft ook over de hele dag extreem goed zitten. Ik heb hem nu ongeveer een half jaar en nog steeds ben ik niet op de helft. Je doet er dus ook nog eens ontzettend lang mee. Als laatste heb ik een lipstick van de zelfde limited edition als de bronzer. Weer een prachtige verpakking (eigenlijk de reden dat ik hem al kocht), maar ook de kleur is echt een kleur voor mij. Ik hou van donker lipsticks en dat is deze zeker. De houdbaarheid op mijn lippen is ongeveer hetzelfde als andere lipsticks.

IMG-20180831-WA0003.jpg

Zelfbruiner spray ik ben er altijd een beetje huiverig over. Ik ben dan toch altijd wel bang voor vlekken of om er oranje uit te zien. Deze spray van L’oréal geeft een natuurlijk bruine teint en vlekt totaal niet. Dan heb ik nog 2 nagellakjes, of nouja eigenlijk een base- en een top coat. Deze is van Essence the gel nailpolish. Je kan deze zonder lamp gebruiken en de nagellak blijft bij mij 5 dagen netjes zitten. Dat is zelfs de topcoat van Sally Hansen niet gelukt. Dit is dan ook echt voor iedereen een aanrader. Als allerlaatste product heb ik de MAC fix + spray. Vooral met de warme dagen vond ik deze echt heerlijk om te gebruiken. Hij zorgt ervoor dat mijn make-up mooi op mijn gezicht zit. Hij kost wat geld, maar tot nu toe ben ik er ook wel erg tevreden over.

Wat waren jullie favorieten van de afgelopen maand?

 

Advertenties

2 gedachten over “Favorieten augustus 2018

  1. Die lakjes van essence heb ik ook, maar die worden zo snel stroperig in het potje. Ik moet ze alweer weg zijn als er nog veel in zit, jammer! Maar het werkt wel heel goed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s