Review: Essence prismatic topcoat & ultra quick dry topcoat

IMG_20180907_183823.jpg

Essence heeft behalve een heleboel make-up ook nog verschillende nagelproducten in het assortiment gebracht. Twee daarvan heb ik voor jullie getest, namelijk de Essence prismatic topcoat en de Essence ultra quick dry topcoat. Dan zin we natuurlijk benieuwd droogt de topcoat echt zo snel? En geeft de prismatic topcoat echt zo’n mooi effect op de nagels? Ik heb  ze beide 1 week lang uitgeprobeerd en op deze manier een oordeel kunnen maken. Ben je benieuwd of ze hun geld waard zijn? Lees dan vooral even mee met deze review!

IMG_20180907_184004.jpg

In beide flesjes zit 8 ml en ze hebben ook wel hetzelfde kwastje. Niks bijzonder, niet te breed, maar ook niet te smal. Wat je ook meteen merkt is dat de ultra quick dry top coat een stuk dunner is dan de prismatic. Dit komt denk ik door de stukjes die er in zitten bij de prismatic top coat.

IMG_20180907_184220.jpg

op de onderste 2 nagels heb ik de ultra quick dry top coat gedaan en de middelste nagel is de prismatic top coat. Wat mij als eerste op viel toen ik de ultra quick dry top coat deed was dat je een deel van je nagellak doorzichtiger werd. Je moet namelijk je nagellak op doen en dan wacht je een paar seconden en breng je de top coat aan. Wel droogt die ontzettend snel. Wat je dus beter kan doen is eerst je nagellak helemaal laten drogen en dan de top coat aanbrengen.

Wat mij vooral opvalt bij de prismatic top coat is dat het lijk of je allemaal deukjes in je nagellak hebt. Dat is voor mij een grote afknapper. Ook vind ik het effect niet echt super. Hier kunnen de meningen natuurlijk over verschillen. Zou ik hem opnieuw kopen? Nee dat niet. De nagellak houdt het bij mij 3 dagen uit. Dit is voor mij gemiddeld. Geen een nagellak houdt het namelijk langer vol bij mij,

Conclusie: De ultra quick dry topcoat is wel echt mijn favoriet. Hij droogt ook echt super snel. De prismatic top coat is voor mij echt een grote tegenvaller. Ik vind het effect niet echt super mooi en de nagellak ziet er uit alsof die allemaal deukjes heeft.

Deze Essence top coats kan je kopen bij de Kruidvat voor 1,79 euro per stuk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s