Werkboek voor een structuurjunkie in spé

dav

Cynthia Schultz, iedereen kent haar denk ik wel. Ze was een van de eerste die een beautyblog begon in Nederland genaamd: MissLipgloss. Ze is daar ook heel groot mee geworden. Sinds 2017 heeft ze haar blognaam veranderd in Cynthia. Nu is het vooral een lifestyle blog met van alles wat haar bezighoudt, zoals reizen, wijn en nog een heleboel andere dingen. Om dit doel te bereiken heeft ze al heel wat moeten plannen in haar leven en daar heeft ze nu dan ook een werkboek voor uitgebracht. Hierin ga je helemaal zelf onderzoeken wat jouw nieuwe doelen nou eigenlijk moeten zijn. Hoe bereik je die doelen en nog allemaal tips hoe je het beste kan plannen en je dag indelen.

dav

Al vanaf dat een klein meisje ben hou ik er enorm van om me dag helemaal strak in te plannen. Ik wilde elke dag zoveel mogelijk doen. Toen had ik ook al een beautyblog en was daar dan ook de hele dag mee bezig, maar ja ik had toen ook al een heleboel huiswerk wat ook gedaan moest worden. Daarom leek mij een perfecte aanvulling om ook een planner uit te brengen. Toen ik eenmaal het werkboek ging bestellen zag ik dat die ook al te koop was. Na heel lang twijfelen, ik heb namelijk ook de Mascha planner en een bullet journal, heb ik ook de planner besteld. Vandaag ben ik hier voor het eerst in begonnen en hier komt dan ook snel een artikel van.

IMG_20180828_165130.jpg

Zoals je kan zien is het boek opgedeeld in 5 hoofdstukken. Met deze hoofdstukken kom je langzaamaan steeds dichter bij je doel. Het is ook wel echt een boek waarvan je denkt: ”Hier kan ik goed mee werken”. Het is een lekker groot boek met mooi dik papier. Wel is de kaft van een apart soort materiaal en hier zat al een vlek op toen ik hem binnen kreeg.

dav

In het eerste hoofdstuk ga je al heel erg aan de gang met hoe was je vroeger, wat vind je echt leuk om te doen en op die manier ga je leren je doel te formuleren. Je gaat dus echt stap voor stap te werk. Ik vind dat Cynthia echt een heel mooi boek heeft neergezet en zeker iets waar ze trots op kan zijn. Ik denk dat iedereen hier wel mee geholpen is. Je kan er namelijk alle kanten mee op, wil je een eigen ijskraam beginnen in Spanje of wil je een diploma halen voor een bepaald vak? Wat je doel ook is dit boek kan je helpen. Tot nu toe ben ik dus zeer positief. Ik zelf ben nu nog bezig met hoofdstuk 1, maar mijn doel is om die af te hebben aan het einde van de maand. Ik zal jullie dus nog even een update geven dan en dan ga ik meteen de planner even met jullie bekijken.

Werkboek voor een structuurjunkie in spé is te koop bij de boekhandel voor 24,99 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s