Review: Urban Decay naked petite heat

IMG_20180911_175710.jpg

De ”Naked” Palettes zijn misschien wel de meest bekende van Urban Decay. Ze zijn makkelijk te combineren en de kwaliteit is gewoon top. Toen ik vorige week het Naked petite heat palette zag bij de Ici paris xl voor maar 24 euro, kon ik dan ook niet anders dan hem meteen te kopen. De heat palettes waren ook degene die mij het meest aantrok en dit leek mij de perfecte kans om hem eens uit te proberen. Ik kon dan ook niet anders dan meteen foto’s te gaan maken en hem uit te testen voor jullie. Ben jij ook zo benieuwd naar dit palette?

img_20180911_175739.jpg

Om jullie een kleine indruk te geven van hoe ”petite” dit palette is, heb ik er even een lipstick naast gelegd. Je kan zien dat het palette echt maar een klein stukje groter is als de lipstick.

sdr

Dan de binnenkant van deze kleine beauty. Er zitten 5 matte kleuren in en 1 shimmery kleur. De kleuren zijn allemaal warm, zoals de naam van het palette al wel een beetje aangeeft. In totaal zitten er dus 6 kleuren in van elke 1,3 gram. In het hele palette zit dan 7,8 gram. Een mooie hoeveelheid als je het mei vraagt.

Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Stearate, PTFE, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Polyethylene Terephthalate, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Sorbic Acid, Alumina, Polyurethane-33, Tin Oxide, Acrylates Copolymer, Polybutylene Terephthalate, Polylactic Acid, Polymethyl Methacrylate, Stearic Acid, Calcium Stearate, Magnesium Stearate. [+/-(All shades may contain /Toutes les couleurs peuvent contenir) : Mica, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77742 / Manganese Violet, CI 77007 / Ultramarines, CI 77163 / Bismuth Oxychloride, CI 75470 / Carmine, CI 77400 / Bronze Powder, CI 77400 / Copper Powder, CI 77000 / Aluminum Powder, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide, CI 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 19140 / Yellow 5, CI 77289 / Chromium Hydroxide Green]. SHADES HOT SPELL, INHALE, STRIKE, VIBRATE CONTAINS CARMINE

dav

dav

De swatches zijn gewoon echt prachtig, ze voelen zo ontzettend zacht en romig aan. Ik was altijd een beetje sceptisch over ontzettend dure oogschaduw, maar dit palette heeft daar echt wel verandering in gebracht. Heist is toch wel mijn favoriete kleur van dit palette. Normaal ben ik niet zo van hele donkere oogschaduw, maar deze vind ik zo mooi.

Ik heb ook nog een simpele look met het palette gemaakt. Hier heb ik de volgende kleuren en producten voor gebruikt:

  • Inhale -> Highlighter
  • Vibrate -> Transitiekleur
  • Heist -> Crease
  • Strike -> Outer v
  • MUA matte black eyeliner
  • Rimmel London Super Curler mascara

Conclusie: Het is absoluut een goede aanwinst in mijn stash. Het is een makkelijk en compact palette. Je kan er een simpele every day look mee maken, maar ook zeker een wat heftigere avond look. De oogschaduws zijn mega zacht en romig en wat een pigment komt er af zeg. Ook heb ik geen last van fall out of kick back. Eigenlijk kan ik niet anders dan er gewoon alleen maar positief over te vertellen. Je kan het palette nu nog bij de Ici paris xl kopen met 25% korting en dan kost die dus 24 euro. De normale prijs is 32 euro.

Koop het Urban Decay naked petite heat palette nu met 25% korting bij de Ici paris xl. Zie je dit pas later? Dan is het palette weer gewoon 32 euro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s