Stash opruimen

IMG-20180825-WA0046

Je make-up stash, elke keer ruim je het op en elke keer wordt het ook weer een grote bende. Ik vond het tijd om mijn stash toch maar weer eens op te ruimen, aangezien er zelfs make-up tussen de nagellak lag. Zoals je wel kan zien ligt alles wat met verzorging te maken heeft wel hier boven op. Aan mij dus de taak om dit weer allemaal opgeruimd te maken. Het leek mij leuk om jullie mee te nemen in dit proces en heb doormiddel van foto’s dit ook zo goed mogelijk geprobeerd te doen. Misschien kunnen jullie ook nog wat inspiratie opdoen hierdoor. Mij kennende heb ik het volgende week toch weer helemaal anders staan, maar als dit gebeurd dan neem ik jullie ook weer mee in dat proces. Zo kunnen jullie mij stash een beetje zien en nog meer inspiratie opdoen hoe je alles kan opbergen.

IMG-20180825-WA0027

Het eerste wat ik heb gedaan is al mijn make-up bij elkaar gezocht en op de grond neergelegd. Zoals je wel kan zien is dit al een flinke hoeveelheid. Wat ik daarna ging doen was alles op categorie leggen. Lipstick bij de lipstick, highlighters bij de highlighter en ga zo maar door. Hier is anders echt geen weg door te vinden.

IMG-20180825-WA0048.jpg

Eenmaal begonnen met de lipproducten wist ik eigenlijk al grotendeels hoe ik het wilde hebben. Ik heb namelijk van de Primark de lipstick organizers en daar passen er precies 8 van in een laadje. Nu had ik er nog maar 6 dus heb ik de overige ruimte gebruikt voor de andere lipproducten. De witte bakjes die je ziet staan zijn van Real Techniques. Die had ik gekregen toen ik de kwastensets besteld had.

IMG-20180825-WA0028

Dit is een beetje een van alles wat laadje. Oogschaduws, poeders en crèmes staan in het kartonnen doosje. Mascara daar langs. in de ruitvormige bakjes heb ik mijn concealers, stick highlighters en blushes etc. gedaan. Ik ben er eigenlijk nog niet helemaal tevreden over, maar voor tijdelijk is dit even goed zo. Ik weet nu in ieder geval weer waar alles ligt.

IMG-20180825-WA0049

Dit is de la met de poeders, foundations en primers. Eerst wilde ik de poeders heel netjes in het grijze bakje doen, maar die was natuurlijk veel te klein. Foundations en primers heb ik daar langs gezet. Zo kan ik wel in een oogopslag zien wat ieder product is en kan ik in de ochtend alles makkelijk vinden.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De paletten heb ik geprobeerd in twee lades te krijgen en dit is ook wel aardig gelukt. Er ligt niks over elkaar heen en gelukkig weet ik goed welk product welke kleuren heeft.

IMG-20180825-WA0030.jpg

Dan het laadje van de nepwimpers, maskers en eigenlijk van alles wat. Hier kon ik niet echt een goed systeem in vinden dus is dit het maar geworden. Gelukkig ga in binnenkort even mij hele kamer veranderen en ook andere ladekasten halen en dan kan ik hier misschien een betere oplossing voor vinden.

 

Verzorgingsproducten, ik dacht dat past wel een twee laadjes. Nou niet dus. Ik heb hier een klein deel van de verzorgingsproducten liggen. De rest ligt nu nog steeds op een andere kamer en in dozen.

IMG-20180825-WA0044.jpg

Toen had ik nog maar een la over. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk haarproducten hier in te doen. Maar als je 2 föhns hebt neemt dat al belachelijk veel ruimte in beslag dus dit werd hem niet. Ook hier ligt nog een deel van op een andere kamer.

IMG-20180825-WA0033.jpg

Dan is dit het nieuwe vooraanzicht! Al een stuk netter. Zoals jullie wel hebben kunnen lezen ben ik nog niet helemaal enthousiast met hoe het allemaal staat. Nou komt dat ook doordat ik niet zo een hele grote kamer heb, maar binnenkort ga ik hem helemaal veranderen en dan moet het helemaal goed komen. Voor nu ben ik tevreden, ik kan weer alles vinden en dan was de bedoeling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s