Review: Jumbo moroccan argan oil shampoo & crèmespoeling

dav

Vandaag ga ik eens iets reviewen wat ik eigenlijk nog nooit heb gedaan voor jullie, namelijk een shampoo en conditioner. Laatst had ik in de avond nog even snel een shampoo en conditioner nodig en kwam ik deze tegen bij de Jumbo. Ik weet dat ik die van de Kruidvat met argan oil echt fijn vond. Ik besloot deze dus ook maar een kans te geven en aangezien het een huismerk is hoef je het voor de prijs ook totaal niet te laten. Denk ik dat die mijn normale shampoo gaat verslaan? Nee dat niet ik heb namelijk van L’orèal de elvive low shampoo. Daar zitten geen sulfaten etc. in dus dat is wel een verschil wat voor mij belangrijk is. Laten we maar snel gaan kijken of ik hem wel net zo fijn vind als van de Kruidvat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zoals je wel kan zien zitten er inderdaad sulfaten in deze shampoo. Natuurlijk helemaal geen probleem, maar als je net als mij je haar liever zonder sulfaten wast zou ik deze shampoo overslaan. In beide flessen zit 500 ml, wat natuurlijk een flinke hoeveelheid is.

IMG_20180911_190107.jpg

De shampoo ruikt echt goed. Eigenlijk ruikt die precies hetzelfde als die van de Kruidvat, wat natuurlijk een pluspunt is voor mij. Ik hield namelijk echt van die geur. Ook valt me meteen op dat de shampoo heel dun is. Ik weet niet of dat komt doordat mijn shampoo een stuk dikker is, maar ik had echt moeite met het op de foto te zetten voordat het mijn hand afdroop.

De shampoo doet verder goed zijn werk. Maakt mijn haar goed schoon en laat het ook lekker ruiken. Eigenlijk heb ik niet zo veel te klagen over deze shampoo.

dav

De conditioner ruikt precies hetzelfde als de shampoo. Ook is de conditioner lekker dik en brengt hij  makkelijk aan. Vrijwel meteen voelt mijn haar een stuk zachter aan en kan ik gemakkelijk mijn haren met mijn vingers rustig ontklitten. Na het uitspoelen blijft mijn haar nog steeds heel zacht voelen. Ook pluist mijn haar een stuk minder waar ik blij mee ben. Dit is namelijk nog wel eens een dingetje voor mij.

Conclusie: Voor het bedrag mocht je in principe al niet klagen, maar klagen is sowieso niet nodig bij deze set. Je haar blijft een langere tijd echt lekker ruiken en het pluist een stuk minder. Ben jij opzoek naar een goede budget shampoo en conditioner voor droog en pluizig haar? Probeer dan zeker deze eens

De shampoo is bij de Jumbo verkrijgbaar voor 1,93 euro en de conditioner voor 2,19 euro..

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s