Review: Essence Be you tiful eyeshadow palette

dav

Vandaag heb ik voor jullie het product van de nieuwe Essence update wat er voor mij toch wel met kop en schouders boven uit stak. Namelijk het Essence be you tiful oogschaduw palette.  Ik denk dat ik die mening toch wel met meerdere personen deel. Toen ik de reacties las op verschillende blogs op deze paletten was iedereen er wel benieuwd naar. Vandaag ga ik  kijken of dit palette echt zo’n topper is als dat ik ervan verwacht en natuurlijk of ik hem zou aanraden aan jullie! Mijn eerste mening is in ieder geval al dat ik het qua vormgeving wel een leuk palette vind. Misschien iets te kinderlijk, maar dat is wel vaker het geval bij Essence.

dav

In totaal zijn er drie verschillende paletten van uitgebracht. Ik heb dit keer gekozen voor het palette die mij het meest aantrok. Achterop staat al aangegeven welke kleuren er in het palette zitten en ook met de namen erbij.

De uitgebreide lijst met alle ingrediënten en de houdbaarheid staat er ook op.

dav

Wat ook meteen opvalt aan het palette is dat het een best groot palette is. Toen ik voor het eerst het persbericht zag dacht ik dat het gewoon een klein palette zou zijn. Een beetje als de MAC paletten met 9 kleuren erin. Dit is totaal niet het geval. Ik denk dat die ongeveer wel 10 x 10 cm is. Per oogschaduw heb je dan ook 1,5 gram product. Dit is net zoveel als een normale mono oogschaduw van MAC.

Ook vind ik de afwisseling heel mooi in dit palette. Je hebt matte kleuren, maar ook shimmery kleuren. En ook de afwisseling tussen licht en donker. Je kan er echt elke kant mee opgaan. Top gedaan!

dav

Hier zie je nog eens alle kleuren met alle namen er goed bij. ( Ook zie dat ik al bijna de kleur ” my time” kapot had gekregen)

dav

Dit palette gaat echt tegen al mijn verwachtingen in. Eerlijk gezegd had ik niet een hele hoge verwachting van de oogschaduws. Toen ik de swatches dan ook maakte was ik erg positief verrast. Ze zijn zacht, geven goed kleur af en weinig tot geen kick back. De enige kleur die wel wat stroever was is de kleur ”midnight”. Verder heb ik er echt niks over te klagen.

Ik had ook nog een look gemaakt met het palette, maar deze foto ben ik kwijt geraakt. Die houden jullie dus nog van mij te goed!

Conclusie: Essence heeft mij zeer verrast hiermee. Het is een mooi palette, met daarin ook nog eens een kwalitatief goed product! De oogschaduws zijn super fijn om mee te werken en de diversiteit in het palette is ook mega goed gedaan. Ik heb eigenlijk niks anders dan positieve woorden over voor dit product. Ik kan hem raden aan eigenlijk iedereen, maar vooral als je nog niet zoveel hebt en een handig palette wilt voor verschillende gelegenheden. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. Wel iets duurder dan we van Essence gewend zijn, maar het is het 100 % waard!

Het Essence be you tiful palette is te koop bij de Kruidvat met een groot Essence schap voor 6,99 euro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s