Is it worth it? Bodymist

dav

Body mist, je hebt het duur en goedkoop. Het is ontzettend handig voor als je in de zomer liever geen zware parfum op wilt. Het is lekker luchtig en er is ook nog eens een heleboel keuze in. Nou heb ik er zelf een aantal en de duurste die ik heb is van Victoria Secret. De goedkoopste komt van de Action. Vandaag ga ik ze voor jullie vergelijken! Maakt het echt verschil of je de dure of goedkope haalt?

dav

Laat ik beginnen met de verpakking. Wat toch wel meteen opvalt is dat deze verpakking er al een stuk luxer uitziet. Alleen de dop vind ik al prachtig. Het plastic van het flesje is ook echt heel stevig. Wat ik wel mis is de lijst met de ingrediënten. Persoonlijk vind ik dit wel een minpunt.

dav

Dan de bodymist van de Action. Voor de prijs vind ik hem er wel leuk uitzien dat is zeker, maar alleen de dop is niks meer en niks minder als een dun stukje plastic. Ook de flacon zelf is makkelijk in te knijpen. Begrijp je een beetje wat ik bedoel? Moeilijk uit te leggen, maar het voelt in ieder geval vrij goedkoop aan. Wat hier dan weer wel op staat is de lijst met de ingrediënten. Pluspuntje voor de Action.

IMG_20180916_154042.jpg

Victoria’s Secret Temptation: Een verleidelijke mist met de geur van sappige appel en saguaro bloem.

Dit is wat Victoris Secret zelf zegt. De appel kan ik er zeer zeker in terug vinden. De bloem weet ik niet zeker. Wel is het een heerlijke zomerse geur. Ik ben echt dol op deze geur. De houdbaarheid van het product is redelijk lang. Aan het eind van de dag ruik in hem nog steeds in mijn kleren zitten. Al moet ik wel bekennen dat ik hem over dag nog een paar keer op spray.

dav

Dan gaan we het eens hebben over de body mist van de Action. Hier is sowieso al geen informatie over te vinden op de website. Wel ruik ik hierin een zeer overduidelijke geur van appel. Wel totaal verschillend als die van Victoria Secret. Ook komt er iets van Limoen in voor. Pin me hier niet op vast. Ik ben niet heel goed in geuren herkennen. Het ruikt net als een product wat ik vroeger wel eens had van de Action. Deze geur blijft niet zo goed zitten als die andere. Wat ik natuurlijk ook niet kan verwachten voor de prijs. Af en toe op de dag bij sprayen is dus wel een noodzaak.

Conclusie: Is het het waard om een duurdere body mist aan te schaffen? Ja dat zeker wel. Niet eens zo zeer om hoelang die blijft zitten, maar aan de geur kan je vaak al wel ruiken dat het een iets goedkopere geur is. Is het noodzakelijk? Nee dat vind ik niet. Een bodymist vind ik sowieso dat je hem regelmatig op moet sprayen. Dus noodzaak? Nee! Vind ik het waard? Ja dat wel. Al is het alleen maar voor dat beetje luxe gevoel.

De Victoria Secret body mist is te koop bij de Etos voor 11,99 euro

De body mist van de Action is te koop voor 1,99 euro

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s