Review: Essence stay cool llama hihlighter

dav

Een van de nieuwe producten van Essence is de ”Stay cool llama” highlighter. Ook naar dit product was ik zeer benieuwd en heb deze dan ook meteen in mijn mandje gedaan. Hij beloofd om een holo en bronzing effect te geven. Dan is natuurlijk de vraag: Doet die dat ook? Dit heb ik voor jullie uitgebreid getest en vandaag deel ik mijn mening met jullie!

dav

Met de verpakking is niet echt iets mis. Hij zit in de ”gewone” verpakking die we van Essence gewend zijn. Redelijk stevig en je kan het product er makkelijk doorheen zien. Dit vind ik altijd zeer positief. Het lama patroontje van de highlighter hebben ze ook op de verpakking gemaakt. Dit maakt het wel wat kinderlijk.

dav

Voor de mensen die het interessant vinden heb ik ook even de ingrediënten gefotografeerd.  Ook kunnen we zien dat die 12 maanden houdbaar is en dat nummer 10 take it easy de naam van de highlighter is. Ik moet zeggen dat ik de namen van Essence voor de producten altijd heel leuk vind.

dav

Zo ziet die er dan uiteindelijk uit. We zien 3 verschillende kleuren en Essence zegt dan ook dat er twee highlighters in zitten. Zelf ben ik hier nooit zo voor. Ik moet dan veel te veel moeite gaan doen om net dat stukje te gebruiken.  Verder vind ik hem er wel heel cute uit zien.

dav

De foto van de swatches heb ik bewust wat donkerder gelaten. Anders zag je echt helemaal niks van de swatches. Van links naar rechts: Roze highlighter, bronze, blauwe highlighter. Van de swatches ben ik dan ook niet bepaald om ver geblazen. Het zag er al uit als een zeer subtiele highlighter. Toch had ik er wel wat meer van verwacht.

dav

Dit is een van de foto’s van hoe het er op me wang uit ziet. Ik heb bewust een wat lichtere en een wat donkere foto gemaakt. Maar als ik heel eerlijk ben, zie ik er echt helemaal niks van op de foto. Ook in het echt is het resultaat echt heel minimaal. Nog minder dan een gewone subtiele highlighter. Het is trouwens niet zo dat ik het met een fan brush heb aangebracht. Als ik dit deed gebeurde er namelijk helemaal niks. Ik heb van Real Techniques de shading brush gebruikt.

dav

Op deze foto ze je al iets meer van een glans. Ik heb hem hier dan ook nat aan gebracht. Dit heb ik gedaan door mijn kwast nat te maken met wat MAC fix+ spray. Ik kan je wel vertellen dat dit niet ten goede gaat van het plaatje in de poeder. Het resultaat is nu wel iets duidelijker geworden. Een groot nadeel hieraan is wel dat je de foundation en poeder die eronder zit een beetje weg geveegd kan worden.

Conclusie: Deze ”stay cool llama” highlighter is wat mij betreft echt een tegenvallen. Ik kan mij wel voorstellen dat dit een goede highlighter is als je nog naar de middelbare school gaat. Dan heb je toch een mooie highlighter op, maar is het niet te heftig. Ik denk alleen dat ik hem er zelf niet vaker bij zou pakken. Ik heb dan andere mooie highlighters. Jammer!

De Essence ”stay cool llama” highlighter is te koop bij de kruidvat voor 3,59 euro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s