Review: Meeki eyeshadow Primer

dav

Oogschaduwbasis, vroeger gebruikte niemand het en nu is het bijna onmisbaar in je toilettasje. De meest bekende zijn toch wel de Too Faced Shadow Insurance en de Urban Decay primer potion. Toch gebruik ik al jaren de oogschaduwbasis van Essence. Mede doordat ik die van Too Faced en Urban Decay gewoon te duur vindt. Die van Essence werkt trouwens ook gewoon prima, maar ik was laatst bij de Action en zag ze daar ook liggen voor maar 0,89 eurocent. Daar was ik toch wel zeer benieuwd naar. Jij ook?

dav

Laten we beginnen met de verpakking. Zoals je kan zien is het een tubetje met een tuutje eraan. Best een handige verpakking, als je denkt dat die op is kan je alsnog de verpakking open knippen om het laatste product er uit te halen. Verder zien we dat er 10 ml in zit. Wat een goede hoeveelheid is.

dav

Hier zie je het product. Het is een vrij dunne substantie en je moet dus voorzichtig wezen dat je niet teveel gebruikt. Dit heb ik de eerste keer wel gehad en geloof me ik kon mijn halve gezicht ermee insmeren. De bovenste is de illuminating en de onderste is de normale uitgave.

dav

Ik heb het product nu verschillende dagen uitgeprobeerd en ben toch wel tot een conclusie gekomen. Laten we beginnen met het verschil tussen de illuminating en de normale versie. Geswatcht denk je dat die er wel is, maar eenmaal aangebracht op het ooglid zie je er vrij weinig nog van. Terwijl de verpakking wel beloofd op primer en highlighter in een te zijn, jammer!

Dan vind ik de substantie niet echt fijn werken, doordat die zo dun is pak je al snel te veel en dat is gewoon zonde. Ook is het een heleboel geknoei, vooral als je net als ik vaak haast hebt in de ochtend.

Als laatste punt en misschien ook wel de belangrijkste! Doet het product zijn werk? Heel eerlijk ik heb het meerdere dagen getest en daarna ook dagen zonder oogschaduwbasis. Ik merk geen verschil. Eigenlijk is de basis een beetje overbodig geworden. Zou ik hem daardoor opnieuw kopen of laten liggen? Ik denk laten liggen. Hij kan nog zo goedkoop zijn, maar als een product niet werkt dan werkt het gewoon niet en kan je het net zo goed laten liggen.

De Meeki oogschaduwbasis is te koop in verschillende varianten bij de Action voor 0,89 eurocent.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s