Outfit of the day: Feel good

btf

Het leek mij wel eens leuk om een outfit of the day voor jullie te maken. Nou wist ik alleen niet zo goed wat voor naam ik eraan moest geven en bedacht toen: ”Wat is het eerste wat in mij opkomt?” Feel good! Dit is wel echt een outfit waar ik me super goed in voel. Het zit ontzettend lekker en ik vind het er ook nog eens heel leuk uitzien. Wat wil je nog meer? Kortom voor mij is dit de perfecte outfit.

btf

Laat ik eerst maar even kort samenvatten wat ik alllemaal aan heb.

  • Blouse: H&M X Balmain
  • Flared legging: Tommy Hilfiger
  • Riem: Gucci
  • Schoenen: H&M

dav

De knopen op deze blouse vind ik echt prachtig! Ook voelen de knopen kwalitatief goed aan. Ze zijn wel wat zwaarder dan de gemiddelde knoop aan een blouse.

Dit was dan mijn outfit. Bedankt voor het lezen! Wil je vaker mijn outfit zien? Laat het dan vooral even achter in de comments.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s