How-to: Mascara aanbrengen.

dav

Mascara aanbreng, het lijkt zo makkelijk. Toch weet iedere vrouw wel dat dit niet zo gemakkelijk is als dat het klinkt. Je brengt niet gewoon even snel mascara aan, vooral niet als je niet zulke lange wimpers hebt. Ik ben tegenwoordig toch wel echt fan geworden van nep wimpers en gebruik dit dan ook liever. Toch heb je er sommige dagen niet zo zin in. Daarvoor heb ik vandaag een uitleg over hoe je het beste mascara aan kan brengen.

Dit is wat voor mij het beste werkt. Het kan zijn dat voor jou iets anders werkt! Laat dat dan vooral even achter in de comments. Misschien hebben andere hier ook nog wel wat aan.

dav

Laten we beginnen met hoe mijn oog er normaal uit ziet. Dit zijn mijn wimpers zonder er iets mee te doen. Nu is de vraag: Hoe krijgen we dit het mooist?

dav

Ik begin altijd met het tightlinen. Nu kan het zijn dat je je afvraagt wat dit is. Eigenlijk is dit niks meer en niks minder dan met een oogpotlood je bovenste waterlijn inkleuren. Klinkt heel eng. Valt best mee. Dit doen we, zodat de wimpers er al iets voller uit komen te zien.

dav

Wat ik dan doe is een heel dun lijntje op mijn bovenste wimperrand aanbrengen. Dit lijntje moet echt mega dun zijn.  Bij mij is die eigenlijk al te dik geworden. Ook dit doen we voor een voller resultaat.

Vergeet ook vooral niet je wimpers te krullen. Doe dit dan niet door die tang erop te zetten en keihard te drukken. Druk zachtjes en op meerdere plekken. Anders krijg je hele rare rechtopstaande wimpers. Dat willen we nou ook weer niet.

dav

Dan is het eigenlijk gewoon een kwestie van zigzaggend door de wimpers heen te gaan. Dit doen we voor het voorkomen van de klontjes in de wimpers. Let hierbij op dat je zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet begint. Je kan hierbij ook de onderste wimpers doen. Ik doe dit alleen vaak niet en heb het nu dus ook niet gedaan. Als je dit wel doet moet je gewoon dezelfde techniek gebruiken.

Wat je ook meteen ziet nu is dat het achter mijn wimpers een beetje rommelig oogt. Dit komt omdat ik een te dik lijntje op mijn wimperrand had gezet.

Gebruikte producten:

  • NYX Eye pencil (Black)
  • Hema wimperkruller
  • Rimmel London super curler mascara
  • Max & more gelliner

 

Welke mascara gebruik jij het liefst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s