Review: Revolution Soph x extra spice palette

Vandaag mag ik voor jullie weer een prachtig palette reviewen, namelijk het extra spice palette van Revolution. Dit keer is het niet een gewoon palette van Revolution, maar is het een samenwerking met Sophdoesnails. Zij hebben al eerder samengewerkt en daar is ook echt een prachtig palette ( en meer) uitgekomen. Je snapt dus dat ik naar dit palette nog veel nieuwsgieriger was.

Wat meteen opvallend is, is dat dit palette echt op een soort verlenging lijkt van het vorige palette. Waar dat palette ophield, ging deze verder. Dit palette zit vol met prachtige warme tinten. Wat ik ook zo speciaal vind aan dit palette is dat het niet algemene, standaard kleuren zijn. Dit zie je niet zo vaak in de drogist. Dit is wel een palette wat er dan ook uitspringt als je bij de Kruidvat aan het rondkijken bent voor nieuwe make-up.

Verder kan je ook goed zien dat de paletten bij elkaar horen door de verpakking. De grote Revolution paletten zijn allemaal van dezelfde grote en hebben ook allemaal de zelfde functionele spiegel erin zitten, lekker groot! Niemand houdt toch van een klein spiegeltje in zijn/haar palette? Waardoor je juist kan zien dat deze paletten bij elkaar horen is de kleuren combi. Zoals je al ziet is deze rosé goud met nude letters en het eerste palette is nude en dan zijn de letters rosé goud.

dav

Prachtig is die, toch? Wat wel nog een verschil is tussen de twee paletten is de hoeveelheid oogschaduws. In het vorige palette zaten nog 24 kleuren en in deze ”maar” 18. Dat komt, omdat ze in de palette de kleurnamen hebben gedrukt in het palette in plaats van op het beschermingsfolie. Dit vind ik dat toch stukken fijner. Iedereen gooit volgens mij dat folie vrij snel wel weg en dat weet je de namen niet meer van de losse oogschaduws. Heel groot pluspunt vind ik dit!

Ik had al verteld dat er niet hele standaard kleuren in het palette zaten en ik denk dat jullie nu precies snappen wat ik bedoel. Laten we heel eerlijk wezen bij welk merk zie je dit soort kleuren? Voor in deze prijsklasse kan ik er geen een opnoemen. Vooral ”Infinity” valt meteen op als je er naar kijkt.

dav

Met dit palette kan je een mooie nude look maken, maar je kan er ook echt helemaal mee los gaan.

dav

Laten we eens gaan beginnen met de swatches. Ik moet zeggen dat ik de pigmentatie echt super goed vind. Ze zijn echt heel zacht en als ze dat niet zijn dan zijn ze een klein beetje droog, maar niet extreem. Dit heb je vooral bij de matte kleuren. Sommige kleuren geven wel wat kickback. Dat heb ik vooral gehad bij infinity. Daar zit namelijk niet een lichte shimmer in, maar een vrij grove glitter.

dav

Deze kleuren zijn ook weer echt mega goed. Sweet n sour heeft mij vooral verbaasd met hoe goed gepigmenteerd die was. Twenty one vind ik wel  een beetje een tegenvaller. Die komt bij mij meer roze over dan rood. Bij de kleur romance kan je goed zien wat ik bedoelde met de fall out en kick back. Deze is echt superkorrelig en pakt ook een stuk moelijker op het oog.

dav

De derde rij vind ik toch wel het mooist qua pigment. Alle kleuren zijn gewoon super goed gepigmenteerd. Ze zijn mega zacht, ook heb ik hier niet het probleem met de glitters in La sun.

 

Ik heb natuurlijk ook nog een look met het palette gemaakt. Ik heb er bewust voor gekozen om eens buiten mijn comfort zone te gaan en heb dan ook voor de roodtinten gekozen van het palette.

  • Twenty one -> Transitiekleur
  • Mulled wine -> Crease
  • Enchanted -> Outer v
  • Romance -> Bewegend ooglid
  • Infinity -> Binnenste ooghoek

Al met al ben ik mega te spreken over het palette. Dit is een echte budgettopper. Leuke kleuren zitten erin. Goed gepigmenteerd en de meeste kleuren zijn ook nog superzacht.

Dit  palette is te koop voor 9,99 euro bij de Kruidvat en Trekpleiser. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s