Bullet journal van de Action

 

dav

Vandaag doe ik weer eens een ander artikel dan dat ik normaal maak. Ik zag namelijk dat ze bij de Action weer bullet journals hadden. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar dus dacht ik neem er een mee. De vorige collectie bullet journals was namelijk zo weg bij alle Actions. Maarja wat verwacht je als ze maar 2 euro kosten. Ik heb al mijn bullet journal spullen neergezet op mijn bureau, zodat we samen kunnen gaan kijken of de kwaliteit van deze bullet journal enigszins goed is.

edf

Ik heb alle drukte op de achtergrond maar even vervaagd, zodat jullie een goed beeld krijgen van hoe di er uit ziet. Ik had helaas geen keuze in print, want dit was de enige die ze nog hadden liggen bij mijn Action. Niet direct mijn eerste keus, maar ik wilde hem graag hebben en heb hem dus toch maar genomen.

dav

Zo had ik het ook bij mijn bullet journal van MUS. Een flapje wat om het boekje heen zit waar ik een soort van legende kon maken. Bij mijn eigen bullet journal heb ik die sowieso er al van af gehaald, maar deze wilde ik toch even aan jullie laten zien.. Ik vind het wel een minpunt dat een helft al voorgedrukt is. Ik had dit liever helemaal leeg gezien.

 

Er zitten al wat voorgedrukte pagina’s in dit journal. Je kan wel zien dat er echt aandacht aan is besteed, maar toch had ik dit liever los gezien. Eruit scheuren is ook zo zonde (heb ik wel geprobeerd). Zelf zou ik deze pagina’s ook niet gebruiken. Het is vooral leuk als inspiratie bron.

img_20180924_153535.jpg

Zoals ik al zei ging ik de eerste pagina’s niet gebruiken en ben dus helemaal vanaf het begin begonnen. Ik heb natuurlijk al een bullet journal waar ik druk mee bezig ben, maar ik wilde wel even goed uit testen of de kwaliteit goed is. Ik heb daarom een aantal pagina’s al gemaakt en een spread maak ik samen met jullie.

dav

dav

Nou dit ging eigenlijk heel goed. Het papier drukte totaal niet door. Mijn mus journal heeft dit wel af en toe. Vooral als ik markeerstiften gebruik. Hier heb ik  een Stabilo markeerstift gebruikt en dat ging allemaal goed.

IMG_20180924_153609.jpg

De hokjes zijn wel net iets groter dan bij mijn mus en wat ook heel goed opvalt als je naar deze foto kijkt. Is dat de puntjes niet overal even goed gedrukt zijn. Het papier is trouwens ook echt spierwit. Ikzelf vind dan toch het papier in mijn mus mooier, maar smaken verschillen en ik kan mij ook heel goed voorstellen dat je dit mooier vind.

img_20180924_155724.jpg

Om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van de kwaliteit leek het mij leuk om een daily spread met jullie te maken. Ik heb ook geprobeerd zoveel mogelijk technieken en materialen te gebruiken, zodat alles goed duidelijk werd.

Hier heb ik eigenlijk nog niet echt veel gedaan. Alleen de lijnen gezet en een stempel gezet. De stempel drukte niet door!

dav

Hier heb ik ook niet heel veel bijzonders gedaan. Ik heb een tekstje met mijn fineliner (Stabilo) er bij gezet en een memo blaadje erbij geplakt.

dav

Deze pagina is gewoon een kwestie geworden van plakken en schrijven. Dit kwam ook, omdat ik eerst met waterverf iets had geprobeerd. Dit ging echter niet helemaal goed. Het papier bleef mooi! Alleen mijn ”kunstwerk” was iets minder mooi. Gelukkig kan je er dan heel makkelijk iets over heen plakken.

dav

Op deze pagina heb ik gekleurd met een markeerstift (Hoe dit afloopt zien jullie op de volgende foto. Ook heb ik nog gestempeld met andere inkt.

dav

Zoals je wel kan zien is het heel lichtjes doorgedrukt, maar niet echt mega extreem ofzo. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk wel heel tevreden ben over deze bullet journals.

Ze kosten maar 2 euro en werden mega gehyped. Was dit ook echt een topper? Ja in mijn ogen wel! Ik snap dat niet iedereen over de 10 euro wil betalen voor een leeg boekje met wat puntjes erin. Dit is dan ook echt een hele goede oplossing daarvoor. Ze zijn van goede kwaliteit. Ik heb meerder pennen en inkt erop geprobeerd en het ging allemaal goed. Ook de brush pennen van de Action drukken niet door in dit boekje. Ik weet zeker dat als ik eerder had geweten dat ze er weer waren. Had ik nooit mijn mus gekocht. Ik vond het namelijk ook een hele uitgave. Wat mij betreft is dit een volwaardige budget topper!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s