NOTD: Metal shock

dav

Ik liep van de week door de Kruidvat en zag daar de kortingsbak met alle Essence producten die het assortiment hebben verlaten. Daar kwam ik ook de metal shock collectie tegen en ik was wel benieuwd hoe dit eruit zou zien op mijn nagels. Veel nagellak heb ik niet, maar ik vind het altijd wel leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik nam deze producten mee voor de helft van de prijs en ga het vandaag met jullie uitproberen.

De bedoeling is dat je eerst een laagje doorzichtige lak aanbrengt, dan voorzichtig met je vinger de nagelpoeder in de lak drukt. ( Dit zag ik al niet zitten dus ik heb een kwastje gebruikt). Als laatste stap breng je dan de sealing top coat aan. Nou klinkt best simpel, toch? We gaan het uitproberen.

dav

Toen ik het potje opendraaide had ik al spijt dat ik hier überhaupt aan begonnen was. Het is een klein potje met allemaal hele fijne glitters erin. Ik zag dit natuurlijk al weer overal terecht komen dus heb ik wel gebruik gemaakt van een blaadje eronder.

Zoals je op de foto wel kan zien is de glitter echt overal gekomen. Nou snel dat laagje top coat eroverheen en maar hopen dat het er makkelijk af te wassen is. Ik heb uiteindelijk serieus 10 minuten erover gedaan om de glitters van mijn nagelriemen etc. af te halen. Ik ben er uiteindelijk mee gestopt, omdat mijn nagelriemen hier absoluut niet zo blij van werden.

dav

Nou zou ik al die ellende nog niet zo erg vinden als het er maar prachtig uit ziet. Dat is helaas ook niet helemaal het geval. De top coat is een beetje wittig en dat blijf je ook terug zien op je nagels. Ook dekken de glitters niet alles even goed, terwijl ik er echt wel genoeg op heb gedaan. Op de foto kun je ook goed zien dat de glitters nog steeds op mijn nagelriemen zit.

Al met al vond ik het echt geen geslaagd idee om hier mee te beginnen. Ik ben er nu ook weer meteen achter gekomen dat ik toch niet het type ben om dit soort dingen te doen. Geef mij maar gewoon een simpele lak, zonder poeders en andere dingetjes. Wel blijven de glitters lang zitten (voor mij dan). Ik heb 4 dagen zonder enige chip er mee rondgelopen. Daarna was ik ook wel klaar met de glitter nagels. Voor mij is het geen gemis dat deze twee producten het assortiment hebben verlaten. Ik denk ook niet dat ik de nieuwe melted chrome poeder durf te gaan testen. De hoop dat die mooi zou zijn is nu na dit product toch wel een beetje weg gegaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s