Paarse herfst look

IMG_20180925_155209.jpg

Ik van de week toevallig zin om een look te maken. Dit heb ik wel vaker, maar nu ik een blog heb is het natuurlijk super leuk om dit met jullie te delen. Op deze manier krijgen jullie tips van mij, maar krijg ik ook weer tips van jullie. Nu is de herfst weer begonnen en leek het mij leuk om als thema de herfst in mijn achterhoofd te houden.

Ik denk dat iedereen die veel van make-up houdt ook wel eens zin heeft om zomaar een look te maken. Wat ik dan nog het allerleukste vind is om dingen te gebruiken die ik normaal niet echt erbij zou pakken. Dat heb ik met deze look ook geprobeerd en zo ben ik dan ook op de kleur paars gekomen. Eigenlijk heb ik nog nooit echt een look met alleen maar paars tinten gemaakt. Dit was dan ook wel een kleine uitdaging.

fbt

Als eerste heb ik als basis niet heel veel spannends gedaan. Wel heb ik een nieuw product uitgeprobeerd, namelijk een primer van de Hema. Deze houdt de huid matt en zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten (een aanrader!). Met het Sleek colour correcting palette heb ik alle kleuren die in mijn gezicht zaten geneutraliseerd en vervolgens met een normale concealer alles bijgewerkt. De Foundation die ik heb gebruikt behoord zeker tot mijn favorieten. De Milani conceal + perfect 2-in-1 foundation! Om het geheel af te poederen gebruikte ik een poeder van MUA.

Voor de wenkbrauwen ben ik eens iets anders gaan doen dan normaal. In mijn vorige favorieten artikel zagen jullie al dat de Hema pomade daar toe behoorde, maar dit keer gebruikte ik wenkbrauwpoeder uit een palette van Essence en de pomade van Freedom.

Toen waren de ogen aan de beurt. Op dit punt kan je je look echt maken of breken. Vooral als je nieuwe producten gaat uitproberen. Ik pakte een palette van de Hema erbij die ik toevallig die week had gekocht voor 0,70 eurocent. De 2e kleur heb ik gebruikt op mijn bewegend ooglid. De vierde kleur als transitie kleur en op mijn onderste wimperrand. De vijfde kleur van het palette deed ik in de crease met een blending brush. Tot nu toe vond ik de look nog best geslaagd. Ik besloot om het paars door te zetten en ook een paarse eyeliner te gebruiken. Toch mis ik altijd dan de zwarte eyeliner en die heb ik er dan ook aan toegevoegd. Gewoon een dun lijntje tegen de wimperrand en een dun lijntje langs de wing.

IMG_20180925_153440.jpg

Voor het contouren gebruikt ik een palette van Freedom. Het #proartist contour & highlight palette. Dan nog de witte kleur van de Ofra highlighter van de collectie van Nikkietutorials. Om toch de paarse gloed erin te krijgen pakte ik ook een nieuw palette van Essence: Go for the glow. Hiervan heb ik de middelste kleur gebruikt.

Als allerlaatste mogen de lippen natuurlijk niet ontbreken. Dit was nog wel even een dingetje, want wilde ik een felle paars, of een donkere paars? Ik heb uiteindelijk gekozen om een Freedom lipstick te gebruiken in de kleur intense noir. Nou zwart is die in ieder geval niet, maar voor deze look wel perfect!

Als jullie nog vragen hebben over bepaalde producten of over andere dingen, zoals bijvoorbeeld technieken die ik heb gebruikt. Dan kunnen jullie altijd even een comment achterlaten hieronder!

Gebruiken jullie vaak paars in je make-up look?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s