Budget tip: Bronx colors

IMG_20180929_174252.jpg

Budget tips daar houdt iedereen denk ik wel van. Hoe goedkoper (met goede kwaliteit), hoe beter! Vandaag heb ik dan ook weer de perfecte tip voor jullie. Bronx colors is een drogisterij merk die bij de Kruidvat een tijdje werd verkocht, maar nu gaat het denk ik uit het assortiment. In de winkels zie ik de gehele collectie liggen met 50% korting, maar toen ik van de week op de website keek zag ik alles voor 1 euro. Ik kende het merk nog niet, maar toen ik dit zag heb ik meteen wat ingeslagen.

Ik ben begonnen met deze vier dingen. Ik wilde natuurlijk wel even weten wat ik precies van het merk kon verwachten. Vind ik het goed? Dan kan ik altijd nog wat bij bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van 4 verschillende producten. Naderhand kan je zelf beslissen of het je wat lijkt!

IMG_20180929_174320.jpg

Laat ik beginnen met dit te schattige kleine palette. Hier zit een blush in en twee oogschaduws. De verpakking was ik al meteen verliefd op. Laten we gaan kijken of ik ook verliefd word op de inhoud.

IMG_20180929_174545.jpg

Hier zit een mooie neutrale blush in ( daar ben ik dol op). Ook zit er nog een hele lichte oogschaduw in. Die gaat een beetje richting een highlight kleur. Dan hebben we nog een zwarte glimmende kleur. Heel handig om mee te nemen ook, want hier zitten toch wel echt de ultieme basics in. Al moet ik zeggen dat ik nooit echt zwarte oogschaduw gebruik, maar als je verder echt niks heb kan je hem bijvoorbeeld als een zachte eyeliner gebruiken. Op het dekseltje staat nog een kleine uitleg van hoe je de oogschaduw kan gebruiken. Dit doet mij een beetje denken aan de palettes van Essence.

IMG_20180929_174655.jpg

Dan de swatches. Laat ik beginnen met de blush: Die vind ik namelijk echt fantastisch! Dit is echt een kleur die ik dagelijks zou gebruiken. De lichte oogschaduw vind ik ook heel mooi, vooral door de subtiele shimmer die er in zit. Dan een beetje de domper van het palette. De zwarte kleur is wel mooi en je kan er ook zeker wel wat mee, maar je had er meer van kunnen verwachtingen.

IMG_20180929_174718.jpg

Dan heb ik nog een oogschaduw palette uitgekozen. Deze heeft een iets meer stoerder uiterlijk in vergelijking met de vorige. Wel vind ik de verpakking zo in dat blik echt heel leuk. Ook de groene details spreken mij heel erg aan.

IMG_20180929_174759.jpg

De kleuren die er in zitten vind ik heel verassend. Je kan hier namelijk niet heel gemakkelijk een look mee maken. Dit kan ook betekenen dat je dit palette vaak links zou laten liggen. Ben jij echter op zoek naar wat extremere kleuren? Dan kan dit een hele leuke aanvulling zijn.

IMG_20180929_174955.jpg

Ook van deze swatches sta ik heel erg te kijken. Ik vind ze echt heel mooi. Alleen de lichtblauwe doet het iets minder goed, maar de rest is echt top! Wat mij nu ook al is opgevallen dat de kleuren zo ontzettend zacht zijn allemaal. Ik begin het bijna jammer te vinden dat dit merk weggaat bij Kruidvat.

IMG_20180929_175047.jpg

Nu zijn we klaar met de oogschaduw en gaan we verder met het contouring palette. Over de verpakking met ik al wat minder te spreken. Het doorzichtige gedeelte voelt heel erg aan als een goedkoop plastic laagje. Zonde!

IMG_20180929_175136.jpg

Het gaat natuurlijk niet alleen om de verpakking, maar voornamelijk over hoe de inhoud is. Die ziet er wel erg mooi uit! Er zit een kwastje in, al gebruik ik die zelf nooit kan het voor jou misschien wel handig zijn. Ook zitten er 1 witte poeder in en een gele poeder. Deze kunnen mooi dienen als een banana poeder idee of als een setting poeder. Natuurlijk zoals de naam al doet vermoede zitten er ook 2 donkere kleuren in om te contouren en nog een blush.

IMG_20180929_175329.jpg

Deze swatches ben ik ook heel tevreden over. Wel zie ik dat het een beetje rommelig eruit ziet bij de donkerste kleur, maar dit kan ook komen door mijn arm haar. De blush vind ik persoonlijk iets te roze. Ik hou meer van een iets neutralere blush.

IMG_20180929_175344.jpg

Dan als laatste het strobing palette. Deze heeft de zelfde verpakking als het contouring palette. Zoals je wel ziet werkt deze verpakking ook niet helemaal mee op de foto.

IMG_20180929_175358.jpg

De highlight kleuren hierin vind ik wel weer echt super mooi! Ook lijkt het er een beetje op of ze aan verschillende huidskleuren hebben gedacht. Weer een pluspunt voor Bronx colors. Laten we de swatches gaan bekijken.

IMG_20180929_175455.jpg

Ook van dit palette zijn de kleuren echt super zacht. Ze kruimelen heel weinig en voelen bijna een beetje creamy aan. Het pigment kan je echt niet over klagen. Zoals ik al zei kan je ook met verschillende huidskleuren dit palette gebruiken.

Al met al ben ik echt super tevreden over dit merk. Ik kan het dan ook aan iedereen aanraden om even een kijkje te nemen op de website van Kruidvat. Alles kost nu maar 1 euro en er stond ook nog wel redelijk wat op. Hou jij van goedkope make-up met goede kwaliteit? Dan is dit merk echt wel iets voor jou. De normale prijzen variëren van 3 tot 12 euro ongeveer.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s