Review: L’Oréal Paris x Isabel Marant Lipstick

bty

Dit wat ik vandaag ga reviewen zit ik al een tijdje op te wachten. Toen ik hoorde dat deze collectie uit kwam wilde ik ook meteen weer een lipstick erbij scoren! Vorig jaar bracht L’Oréal Paris een lipstick collectie uit samen met Balmain. Dit jaar is het een collectie samen met Isabel Marant. Toen ik zag dat ze eindelijk in de winkel lagen (Heb er eerst 5 dagen zonder resultaat naar gezocht) heb ik er meteen 2 meegenomen.

bty

Isabel Marant wilde een collectie uitbrengen die voor iedere vrouw toegankelijk is. Dat je er niet veel tijd aan hoeft te besteden en er toch helemaal op en top uitziet. Zoals ik de producten heb gezien gaat dit zeker ook wel lukken.

Wear nothing but a smile and your style. Wear nothing but a smile and some style. Wear nothing but you smile.

Dit staat er op de huls van de lipstick. Dit is vind ik persoonlijk al een hele leuke toevoeging. Ook staat er op de andere zijde heel groot ”Smile”. Allemaal kleine dingetjes wat de huls toch wel weer heel speciaal maakt. Ook is de huls niet gemaakt van normaal plastic, maar het voelt echt een beetje rubberachtig aan. Ik zou zeggen probeer het een keer als je in de Etos bent. Het is namelijk heel moeilijk om dit goed uit te leggen.

dav

Ik heb als eerst gekozen voor een nude kleur. Dit, omdat ik dit toch het meeste draag. Als tweede kleur ben ik gegaan voor een donker rode tint. Dit vond erg in het thema fashion passen dus deze moest er eigenlijk wel echt bij.

dav

De swatches vind ik echt prachtig, vooral de nude kleur ben ik helemaal weg van. De rode kleur valt alleen wel iets lichter uit dan ik had verwacht. Dit vind ik wel jammer, want echt felrode lipstick is niet echt mijn ding. Ik heb dan liever donkerrood. Dat is ook de reden dat ik voor die was gegaan.

davdav

Zo zien ze eruit op de lippen. Zoals ik al zei ben ik van de nude kleur ”La seine shadow” heel erg fan. Zo kleur als dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Echt een aanwinst in mijn stash.

Dan de kleur ”La butte marshall”: Die valt een stuk lichter uit dan mijn verwachting. Dit soort rode kleuren staan mij dan ook niet echt. Als die je wel staat is het alsnog een hele mooie kleur, maar hou er wel rekening mee dat die lichter uitvalt.

De houdbaarheid is heel goed van de lipsticks. Beide blijven ze zeker een paar uur goed zitten. Zelfs als je wat hebt gegeten. (Ik heb er een broodje hamburger mee gegeten en we weten allemaal wel wat voor een troep het dan kan worden, haha)

Conclusie: Deze nieuwe lipsticks ben ik heel erg blij mee. Eerst kocht ik hem eerlijk gezegd alleen al, omdat die van de Isabel Marant collectie is. Nu is de nude kleur een echte favoriet geworden. De rode kleur staat mij helaas niet echt. Toch vind ik rode lipstick wel heel mooi om te hebben en voor speciale gelegenheden. Ook met de houdbaarheid is helemaal niks mis en overleven ze zelfs een broodje hamburger. Aanrader dus!

De L’Oréal Paris x Isabel Marant lipsticks zijn beperkt te koop bij de Etos voor 15,99 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s