Review: Sleek spirit animal I-divine palette

IMG-20181008-WA0052

De Sleek I-divine oogschaduwpaletten waren een paar jaar terug echt een ding. Tegenwoordig hoor je er niet heel veel meer over, terwijl het wel een stuk makkelijker te verkrijgen is. Van de week liep ik de Ici Paris xl binnen en zag toen dat ze daar Sleek verkochten. Natuurlijk wilde ik meteen wel even een kijkje gaan nemen.

IMG-20181008-WA0056

Ik zag dat ze er drie prachtige limited edition paletten bij hadden liggen en besloot er meteen een mee te nemen. Dat is het Spirit Animal palette geworden. Toen ik de tester bekeek vond ik deze kleuren meteen het mooist. De prachtige blauwe kleuren, maar ook de warme bruine kleuren. Prachtig!

In totaal zit er 9 gram product in en dat houdt in dat elke oogschaduw 0,75 gram bevat. Niet heel veel, maar er zitten genoeg kleuren in dus je kan er wel even mee vooruit.

IMG-20181008-WA0041.jpg

Dit zijn dan de kleuren. In de Sleek paletten zitten altijd een dubbele sponsapplicator en daarbij zit er ook een spiegel in die net zo groot als het palette is. Al gebruik ik nooit een sponsapplicator, toch kan het voor sommige mensen wel heel handig zijn. De spiegel is sowieso een groot pluspunt, want ik kan er echt niet tegen als je een groot palette hebt, maar een heel klein spiegeltje erin.

De kleuren die er voor mij eigenlijk meteen uitsprongen waren: De eerste kleur van links boven. De laatste twee van boven en de vierde van de onderste rij. Helaas zitten er geen namen bij de oogschaduws, vandaar dat ik het even zo benoem.

IMG-20181008-WA0025 (3)

De swatches vind ik gemiddeld. Ik val er niet bepaald door van mij stoel af, maar ze zijn ook weer niet heel verkeerd. Vooral de bovenste rij laat wat te wensen over. De kleur links onder valt mij dan weer heel erg mee. Kortom: Gemengde gevoelens heb ik bij dit palette. Laten we eens proberen om er een look mee te maken.

IMG-20181008-WA0015.jpg

De look vond ik een stuk makkelijker om te maken dan verwacht. Ik heb mezelf gedwongen om er ook een blauwe kleur bij te gebruiken en dat is aardig goed gelukt!

  • Derde kleur van onder: Crease
  • Tweede kleur van boven: Binnenste deel bewegend ooglid
  • Zesde kleur van boven: Buitenste gedeelte bewegend ooglid.

Dit heb ik afgemaakt met de cushion eyeliner van Essence en een Mascara van Clinique, namelijk de high impact mascara.

Wat ik merkte is dat sommige kleuren vrij korrelig waren en niet zo zacht als ik had gehoopt. De kleuren met glitters erin gingen helemaal alle kanten op. Ik heb dan ook vrij veel product moet pakken, voordat ik genoeg had voor mijn look. Eerlijk gezegd valt het palette mij dan ook een beetje tegen.

Conclusie: Het is geen fantastisch palette, waar je mond van openvalt als je de swatches ziet. Ook een look maken is niet altijd even gemakkelijk door de droge structuur. Toch blijf ik het wel een heel mooi palette vinden. Ook, omdat ik zie dat sommige kleuren wel heel mooi zijn. Ik zou het palette alleen niet aanraden als je dit als eerste palette zou kopen. Daarvoor zijn er genoeg andere prachtige paletten.

Het Sleek I-divine spirit animal palette is te koop bij Ici Paris xl voor 11,99 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s