How-to: Lip producten opbergen

IMG-20181008-WA0038

Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn make-up stash wekelijks helemaal op te ruimen. Hier heb ik alleen niet altijd even veel tijd voor. Toch vond ik van de week weer even wat tijd en besloot toen om dit keer de lipproducten even helemaal opnieuw op te ruimen. Er waren de afgelopen week weer wat nieuwe lipsticks bij gekomen dus dit was ook wel even nodig.

Ik heb al wel een soort systeem hoe ik het ingedeeld wil hebben. Eigenlijk gewoon het systeem dat ik nu al een paar weken heb, maar dan weer even geordend. Lipstick stonden namelijk niet meer netjes in de vakjes, potloden lagen overal. Echt weer een rommelige bedoeling dus.

Ik ben begonnen met gewoon even alle producten op de grond te leggen. Vanaf de grond ga ik dan per merk / verpakking bekijken hoe ik het neergezet wil hebben. Laten we beginnen met de lipsticks, want dat is ook de eerste lade.

IMG-20181008-WA0037

Nou dit is dan het begin. Er passen precies 8 lipstick organizers in een lade. Super fijn, want ik hou er niet echt van als er ergens ruimte over blijft. Deze organizers komen trouwens van de Primark en kosten 2 euro per stuk.

IMG-20181008-WA0046

Nu is het een kwestie van merken en verpakkingen bij elkaar zoeken. Deze zijn alle drie van L’Oréal Paris en hebben ook qua vorm de zelfde verpakkingen. Dan zetten we ze bij elkaar, omdat het dan het minst rommelig oogt.

IMG-20181008-WA0042

Dan is dit het eindresultaat van de lipstick lade. Hij zit bijna helemaal vol op twee vakjes na. Nou kan ik je inmiddels vertellen dat deze lade helemaal vol zit en ik alweer opzoek ben naar een nieuwe oplossing. Ik denk dat ik er gewoon nog een lade bij neem.

IMG-20181008-WA0051

Dan de tweede lade en hier staat eigenlijk alles wat wel een lip product is, maar geen lipstick.

Vooraan heb ik de höfta lade verdelers. Hier staan eigenlijk alle liquid lipsticks en lip gloss in. Zo kunnen ze mooi rechtop staan en kan ik in een oogopslag zien wel kleuren ik heb.

Dan heb ik in het midden een heel oud bakje staan. Deze is perfect voor lip paletten en verpakkingen waar je eigenlijk niet zo heel veel mee kan. Het fijne aan dit bakje is dat die perfect over de breedte past.

Als laatst heb ik achterin nog een lipstick organizer staan voor alle lippenbalsems en links staat een bakje die eigenlijk voor kwasten bedoeld is. Die heb ik ooit bij een Real Techniques kwastenset gekregen. Hierin bewaar ik al mijn lipliners.

Zo bewaar ik op moment al mijn lipproducten. Ik heb meerdere indelingen gehad, maar dit vind ik toch wel het fijnst. Als jullie nog vragen hebben kan je die altijd even achter laten in de comments. Vertel dan ook meteen even of jullie meer artikelen willen over hoe ik mijn make-up opberg.

Hoe berg jij je lipproducten op?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s