Wishlist najaar 2018

 

Het leek mij leuk om eens een wishlist te maken voor het najaar. Dit zijn de producten die mij het meest zijn opgevallen de afgelopen weken. Ik heb een zeer beperkte selectie gemaakt en wil dan ook proberen alles wel te halen de komende tijd. Hebben jullie nog tips voor andere producten laat het dan vooral even weten in de comments.

Pretty vulgair lipstickAls eerst een lipstick van het merk Pretty Vulgar. Dit is een merk wat pas sinds kort te koop is bij de Douglas en ben er eigenlijk wel heel benieuwd naar. Als eerste vind ik de verpakking echt prachtig en ik ben gewoon een lipstick lover dus dit zou een mooie toevoeging zijn aan mijn stash. Welke kleur ik zou willen ben ik nog niet over uit, maar er is in ieder geval keuze genoeg.

RevolutionDan dit palette van Revolution. Dit is onderdeel van een collab, maar heb eigenlijk geen idee met wie. Wel weet ik dat ik het een prachtig palette vind met mooie zachte kleuren.

Sleek flushedSleek is een merk waar vroeger veel aandacht aan werd besteed, maar de laatste tijd hoor ik hier steeds minder over. Toch ben ik juist de laatste tijd heel erg fan van dit merk geworden en vind de blushes dan ook heel mooi. Hier wil ik er zeker nog een paar van hebben.

Too faced born this wayOver de Too Faced Born this way concealer heb ik toevallig van de week een hele goede review gelezen op Beautylab. Serena was zeer te spreken over deze concealer en daardoor ben ik er ook heel benieuwd naar geworden.

Urban decay paletteAls laatste zag ik op de website dit palette van Urban Decay op de website van Ici paris xl. Deze heb ik verder nog nergens voorbij zien komen, maar de kleuren spreken mij gewoon heel erg aan. Wat ik wel jammer vind aan de kleine paletten van Urban Decay is dat ze vaak een goedkopere uitstraling hebben.

Wat staat er nog op jouw wishlist?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s