Over

Mijn naam is Bonita en ben in de lente 19 jaren oud geworden. Mijn grootste passie is make-up en alles wat daar mee te maken heeft, maar ook schrijven is een grote passie van mij. Vandaar was het ook een vrij logische stap om CrazyEasyBeauty te beginnen. In mijn jongere jaren heb ik ook al een aantal keer een blog gehad. Inmiddels alweer zo’n 5 jaar geleden. Vanwege allerlei dingen ben ik hier toen mee gestopt. Totdat het in de zomer van 2018 weer op mijn pad kwam.

Ik zal gaan bloggen over make-up en andere beauty dingen, zoals de naam al wel doet vermoeden. Toch kan het zijn dat ik af en toe eens over iets ander wil bloggen, denk aan lifestyle of fashion. Dit kan ook voorbij komen op mijn blog.

Naast beauty heb ik ook nog andere passies. Zo ben ik dit jaar begonnen met een opleiding maatschappelijke zorg. Hier heb ik voor gekozen, omdat ik al vanaf kinds af aan zeg dat ik juf wil worden op de basisschool. Deze opleiding is dus een opstapje naar de PABO.

Disclaimer: Wat ik het allerbelangrijkste vind op een blog is eerlijkheid. Elke review is dan ook gebaseerd op mijn persoonlijke mening. Toch kan het zo zijn dat ik een product helemaal niks vind, maar jij het echt geweldig vindt. Of andersom. Bedenk dan ook altijd bij een product dat het voor iedereen anders kan werken.

Advertenties